Minune a Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu: „La 40 de zile după ce ne-am întors de la Mănăstirea Hadâmbu, copilul a început să mănânce!”

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu a săvârşit recent o nouă minune pentru un copil din Galaţi, Darius Mihai. Micuţul, care are în prezent un an şi patru luni, a fost adus la Mănăstirea Hadâmbu de părinţii lui, pentru a cere ajutorul lui Dumnezeu prin rugăciunile Maicii Domnului. Neavând un diagnostic din partea medicilor, pruncul a fost externat din două spitale, după ce, la doar un an de zile era supraponderal. Despre momentele grele prin care a trecut micuţul Darius Mihai ne-a spus pe 21 mai 2019, la Mănăstirea Hadâmbu, mama acestuia, care a venit să se roage la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului:

Copilul s-a născut normal, iar după şapte luni a început să ia în greutate. Astfel, la vârsta de un an, avea în jur de 18 kilograme. Pe data de 2 ianuarie 2019, am ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe Galaţi, unde am stat internată alături de Darius timp de nouă zile. Întrucât starea de sănătate era foarte gravă, am mers la Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copuu din Bucureşti. Acolo am stat, alături de copil, internată timp de o lună de zile. După tratamentele administrate, Darius a început să revină la greutatea normată pentru vâsta lui. Din păcate, medicii nu au reuşit să stabileasca un diagnostic. După externare, alimentarea cu apă şi mâncare se realiza prin intermediul unei sonde. Imediat am venit să cerem ajutorul Maicii Domnului la icoana sa făcătoare de minuni de la Mănăstirea Hadâmbu. Împreună cu pruncul meu, cu soţul şi cu părinţii, ne-am rugat timp de trei zile ca icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului”.

Rugăciunile aşezate la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului nu au rămas fără răspuns, astfel că la 40 de zile după ce Darius Mihai a revenit acasă cu părinţii lui, a început să mănânce.

La 40 de zile după ce ne-am întors de la Mănăstirea Hadâmbu, copilul a început să mănânce. Atunci am hotărât să scoatem sonda, iar astăzi, 21 mai 2019, s-au împlinit trei săptămâni de când i-am scos sonda. În prezent, ficatul este mărit din cauza faptului că a luat mult în greutate. Darius spune câteva cuvinte, dar ne dorim să înveţe să meargă şi să evolueze normal”, a mai adăugat mama lui Darius Mihai.

Părinţii lui Darius Mihai au fost binecuvântaţi marţi, 21 mai, de arhimandritul Nicodim Gheorghiţă, stareţul Mănăstirii Hadâmbu. Oamenii, veniţi de la peste 200 de kilometri distanţă, au mărturisit cu lacrimi în ochi cele de mai sus şi au cerut Maicii Domnului ca pruncul lor să se însănătoşească. (Constantin Ciofu)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *